website Jennifer Forest's gedachten over Austen en knutselen - Jane Austen articles and blog Doorgaan naar artikel

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Jennifer Forest's gedachten over Austen en Crafting

Jennifer Forest's thoughts on Austen and Crafting - JaneAusten.co.uk
books

Jennifer Forest's gedachten over Austen en Crafting

"Alle jonge dames volstaan! ... Ze verfen allemaal tafels, bedekken Skreens en Net Portemonnees."

Trots en vooroordeel

Jane Austen's naai-box

Jennifer Forest, auteur van het bestsellerboek, Jane Austen's naai-box Onlangs besteedde enige tijd en vertelde me hoe ze eerst Jane Austen heeft ontdekt, en hoe haar enthousiasme voor het werk van Austen zich ontwikkelde tot haar nieuwste boek. Terwijl het schoolcurriculum zich richt op 20thioCentury-romanschrijvers met af en toe een bezoek aan Thomas Hardy en Shakespeare, ontdekte ik Jane Austen zelf. In het begin waren mijn favoriete romans Overreding en Mansfield Park. Dit kunnen vreemde keuzes zijn voor vele Austen-fans, maar voor een jongere lezer zoals ik toen was, de historische referenties en de complexiteit van de Dilemma's Anne Elliot en Fanny Prijs facineerden me. Naarmate de tijd vordert, verandert mijn favoriete roman vaak - het hangt gedeeltelijk af van welke ik gewoon opnieuw heb gelezen!

Na een behoorlijke hoeveelheid contextueel onderzoek naar het tijdperk en behaalde een vollere waardering van de achtergrond waarin ze aan het werk was, ik merk nu dat ik niet echt een favoriete Jane Austen-roman meer heb. Ik kan elk voor zijn eigen verdiensten waarderen. Haar parodie over de gotische romans van haar tijdperk in Northanger Abbey is eigenlijk wild grappig als je het soort van roman waar ze plezier op prijs stelt. Een begrip van de "regels van de samenleving" ook Trots en vooroordeel Een dauwkeurig commentaar op het huwelijk en geld, om nog maar te zwijgen van hoe grof ze de familieleden van Elizabeth Bennet maakt!

Ik word vaak gevraagd waar het idee voor Jane Austen's naai-box ontstaan, dus laat me je een beetje achtergrond geven. Ik houd universitaire kwalificaties in geschiedenis, onderwijs en curatuurschap vast. Ik heb gewerkt in de onderwijs- en curatoriale gebieden in musea en hebben mensen van 8 tot 60 jaar onderwezen in een reeks omgevingen. In mijn vrije tijd heb ik ook mijn hand geprobeerd bij vele ambachten, maar keerde terug naar mijn favorieten van borduurwerk, naaien, zeefdruk en vilten. Ik denk dat ik een designhelling heb voor historische en vintage geïnspireerde ontwerpen. Veel van de moderne kleuren en ontwerpen die ik heb opgegroeid met gewoon kunnen niet concurreren tegen de schoonheid van vele historische ontwerpen.

Een paar jaar geleden toen ik de romans opnieuw leest, werd ik nieuwsgierig naar de verwijzingen van Jane Austen naar verschillende ambachtelijke vaardigheden. Wat is knopen en netten? Nadat ik met collecties in verschillende soorten musea heb gewerkt, wist ik dat er originele Regency Era-objecten zijn gecatalogiseerd in musea over de hele wereld die deze vragen zou beantwoorden. Mijn hobby en mijn professionele achtergrond gefuseerd toen ik mijn historicus-training begon te gebruiken om een ​​gesaldeerde tas of een stukje knopen te vinden.

Het is gebruikelijk voor sommige soorten historici om schilderijen te gebruiken om ons over het verleden te vertellen. Dus ik dacht dat de werken van Jane Austen - als een van de grote schrijvers uit het verleden en het heden - ook een uitstekende basis en gids waren om de ambachtelijke vaardigheden van dat tijdperk te verkennen. Er zijn andere Creative Craft-vaardigheden van het Georgische tijdperk, maar elke historicus heeft een of andere parameters nodig om te werken, dus ik verkende alleen de ambachtelijke vaardigheden Jane Austen vermeldt in haar romans.

 

Jane Austen's naai-box viert de gewone en mooie werkvaardigheden van het late Georgisch tijdperk met naaien, borduurwerk, breien en papierprojecten. Elk project bevat citaten van Jane Austen's romans, historische aantekeningen, foto's en instructies voor het maken van uw eigen projecten.


Jennifer Forest is de auteur van het best verkopende boek,Jane Austen's naai-box. Geïnspireerd door de kunsten en ambachten in Jane Austen's romans, kwam ze op een nieuwe manier samen bij de geschiedenis en vaartuig - met behulp van onderzoek naar deze Regency Craft-vaardigheden om vandaag mooie en nuttige projecten te creëren.Mevrouw Forest's boek bevat instructies en full-color foto's van de volgende handwerk: een lettercase, linnen cravat, linnen kussenslopen, werkzakken, papieren bloemen, gebreide en gesaldeerde portemonnees, huswife, tapijtwerk, muff en tippet, pin kussen en draadkussen, Transparantie, motorkap, reticule, gebreid tapijt en mousseline caps. Genoten van dit artikel? Blader door ons boekenwinkel

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Lees verder

Cloak Making Guide

Naai een wandelmantel

Instructies voor het maken van uw eigen "rode mantel"

Meer informatie
Becoming Jane

Instructies voor een regency-updo

Maak je eigen Jane Austen geïnspireerde kapsel.

Meer informatie