Doorgaan naar artikel

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Een cameo-uitstraling door Jane Austen

A Cameo Appearance by Jane Austen - JaneAusten.co.uk
austen

Een cameo-uitstraling door Jane Austen

Wanneer je opnieuw schrijft naar Catherine, bedank haar voor haar zeer vriendelijk en welkom teken van vriendschap; Ik zal zo'n broche zeer goed waarderen. Jane Austen naar Cassandra 7 oktober 1808

Voor de afgelopen maand hebben Miriam en ik eerbiedigen --- groot en klein --- tot die mooiste auteurs. We hebben geprobeerd de gevoeligheden, smaak, stijlen en de douane van Jane Austen's tijdperk op te nemen en haar werken in ons leven en in deze blog. We wensten dat we zouden kunnen zeggen dat we nu met Britse accenten spreken, en dat onze kinderen foto's van fatsoen zijn, en dat onze echtgenoten hebben genomen om lange mantels en cravats te dragen, maar dat kunnen we niet. Wat we kan Zeg is dat we een beetje mooier, een klein meisje hebben gevoeld, en een beetje meer verfijnd deze maand. (En door verfijnd, bedoel ik dat ik een ijzer heb aangesloten en het woord "ellendig" onlangs gebruikt.)

 

Terwijl ik nadenken over wat te doen voor onze laatste dag van Jane Austen-maand, besloot ik dat het alleen maar passend zou zijn als we een uiterlijk van de auteur zelf hadden --- een silhouet uiterlijk. En wat een betere manier om "All-Things-Austen" dicht bij ons hart te houden dan haar silhouet op een ketting te zetten? (Een kleine disclaimer hier: Ik heb geen ketting gemaakt sinds ik vijf jaar oud en geboeid was met het multimedia-potentieel van fruitlussen en macaroni.)

Jane Austen Cameo:

Jane Austen Cameo

Om mijn Jane Austen Cameo te beginnen, ben ik begonnen met het afdrukken van het silhouet van Miss Austen op het gewone computerpapier. Ik selecteerde toen de meest duidelijke en uniforme platte glazen knikkers die ik kon vinden in mijn collectie ambachtelijke odds-en-ends. (Als je deze niet hebt liegen, kun je ze vinden in de bruiloft en / of floral sectie van je lokale ambachtelijke winkel. De margers die ik heb gebruikt, waren ongeveer 1 tot 1 1/2 inch in diameter).

Na het centreren van het marmer op haar beeld, traceerde ik rond de buitenkant van het marmer en sneed ik de cirkel uit met een schaar.

Ik leg toen een dunne laagmodge PODGE-lijm op de achterkant van het marmer en plaatste het papiersilhouet bovenop met het beeld met de hand naar beneden. (En maak je geen zorgen. Je ziet de lijm niet nadat het droogt.)

Ik snijd toen een stukje zwart uit de grootte van het marmer. Ik hield het marmer tegen het vilt als mijn sjabloon en sneed eromheen.

Toen, naar Gussy de hanger, verlijde ik wat zwart kant rond de rand van het gevoel met een lijmpistool. Toen ik het gevoeld was, is dit wat de achterkant eruit zag.

Aan de kant van het vilt, verlijde ik op een hanger met een kettinghaak aan de bovenkant. Ik verlijde toen mijn silhouetmarmeren op dat. Nadat ik de ketting een paar uur droog had laten drogen, heb ik mijn favoriete zwarte lint door de gesp.

Jane Austen Cameo

Ik had zoveel plezier om deze te maken, dat ik besloot om een ​​ander te doen, behalve met een beetje meer bling en een beetje minder kant. Voordat ik het glazen marmeren silhouet verliep, heb ik een traaninghanger op een vislijn gevoerd en de vislijn gelegd over de vilten backing. Toen ik de marmer naar beneden loerde, zette het de vislijn in de lijm en de ketting was goed om te gaan.

Jane Austen Cameo

Gewoon een opmerking: de eindproducten worden gemodelleerd door de mooie nek van mijn vriend. Had ik het modellering mezelf gedaan, ik zou moeten doen om het op zijn kop te hangen, zodat je mijn tweede (en derde) kin niet zag.

Jane Austen Cameo

Het is leuk om te weten dat met deze ketting op, ik een beetje Jane met me kan nemen waar ik ook ga, zelfs als ons experiment erdoor is. Mogen we allemaal een plek opslaan voor "Alles Austen" in onze komende dagen (of op onze nek). Dit is voor jou, Jane. . .

Miriam en ik zijn zussen die 700 mijlen behalve elkaar in de zuidwestelijke Verenigde Staten wonen. Ondanks de afstand die ons scheidt, delen we een liefde voor goed eten, veel plezier, goed decoreren en vooral goede boeken. We begonnen een blog om alle manieren te delen die literatuur ons inspireert in ons dagelijks leven, te beginnen met onze favoriete vrouwelijke auteur, Miss Jane Austen. Gedurende 30 dagen probeerden we een "Austenesque" ding op te nemen in onze dag, van picknicken en papieren quilling, naar scones en silhouetten. Ons "30-daagse Austen-experiment" was zo leuk dat we de trend hebben voortgezet met andere auteurs zoals Lucy Maud Montgomery, Laura Ingalls Wilder, en William Shakespeare. Als "Bookbound" -zusters zijn we nooit dichterbij geweest, en als vrouwen zijn we nooit gelukkiger geweest.

 

Als je geen beat wilt missen als het gaat om Jane Austen, zorg er dan voor dat je bent aangemeld voor de Jane Austen Nieuwsbrief Voor exclusieve updates en kortingen van onze online cadeauwinkel.

1 reactie

Lovely very creative! fun things to do even with the tween set!

stella

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Lees verder

"What Would Elinor Do?" Bracelet Tutorial - JaneAusten.co.uk
beaded

"Wat zou elinor doen?" Armband-tutorial

Een armband-tutorial door Margaret C. Sullivan

Meer informatie
Cloved Orange: A Regency Pomander - JaneAusten.co.uk
apple

CHEED ORANGE: een Regency Pomander

Geniet van de geuren van Kerstmis met dit gemakkelijke Pomander-ornament

Meer informatie