Professor Michael Kramp van de Engelse afdeling van Lehigh University is de organisator van een nieuwe Jane Austen Book Club. Zoals in het boek met dezelfde naam (geschreven door Karen Joy Fowler), neemt de Book Club een andere Austen-roman om te bespreken tijdens elke maandelijkse vergadering van het boekclub, die wordt voorgezeten door een discussie-leider met een academisch perspectief op elk gegeven tekst. Een van de doelstellingen van de club is om de Bethlehem-gemeenschap te verenigen - de club is vrij en open voor iedereen en iedereen. "Ik hoop zeker de studenten en de gemeenschap als geheel bloot te stellen, op de manieren waarop serieuze academici Jane Austen bestuderen," zei Professor Kramp. "Ik hoop dat ze de leden van de gemeenschap die niet langer studenten zullen waarderen, maar nog steeds een interesse behouden, in de literatuur van belang. En misschien hoop ik het belangrijkste, het boekclub en het symposium hoogtepunt en benadrukken de belangrijke publieke rol die literatuur in de samenleving speelt. "

 
Een prachtige beoordeling van een Austen Baker Zo vaak krijgen we een recensie van een van onze producten die een beetje anders is. De onderstaande beoordeling is net zo'n een van deze en, een het bracht een grote glimlach op de gezichten van ons allemaal bij het Jane Austen-nieuws wanneer we het lezen, we wilden het ook met jou delen.
"Ik hou van Jane Austen, Mr. Darcy en Cookies, dus het leek redelijk voor mij om de 3D Jane Austen Cookie Cutter en de Mr. Darcy Cookie Cutter te kopen. Nay, niet alleen redelijk, maar een noodzaak - dit is waar de smaak Cookies onderdeel komt binnen. Ik heb mijn favoriete botercookie-recept gelokaliseerd en ging aan het werk. De Mr. Darcy Cutter is ongecompliceerd: gemaakt van metaal, een klein silhouet, niet te veel hoekjes en gaten om koppig vast te houden aan het deeg. Gemakkelijk ! De Jane Austen Cutter is echter meer betrokken. Het is gemaakt van plastic en heeft veel detail. Ik heb de truc snel geleerd: als ik het deeg in dunne gegroolde, had ik geen probleem, maar ook geen functie-details; Als het deeg te dik werd uitgerold, zag de auteur vrij gezwollen en stukjes van het cookie gummed op de snijplotter. De juiste dikte was de sleutel. Er was geen klevend en de auteur kon in al haar schoonheid worden gezien. Het hielp ook om de snijder te melen tussen het maken van indrukken. Mijn vrienden en Ik heb een thee in mei. Ik ben van plan Jane Austen en Mr. Darcy Cookies te maken als een van mijn bijdragen. In de tussentijd geniet ik van Miss Austen en Mr. Darcy voor thee thuis. Met vriendelijke groet, C. Berry "

Als je geen beat wilt missen als het gaat om Jane Austen, zorg er dan voor dat je bent aangemeld voor de Jane Austen Nieuwsbrief Voor exclusieve updates en kortingen van onze online cadeauwinkel.