Doorgaan naar artikel

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Jane Austen maakte me het, bewerkt door Laurel Ann Nattress

Jane Austen Made Me Do It, Edited by Laurel Ann Nattress - JaneAusten.co.uk
author

Jane Austen maakte me het, bewerkt door Laurel Ann Nattress

Men spijt dat ik in mijn drukke leven heb, is het gebrek aan vrije tijd die ik heb voor het lezen. Op dit moment zijn er vier stapels boeken op de vloer van mijn kantoor, allemaal wachten om te worden gelezen. Zoveel boeken! Zo weinig tijd. Gezien mijn schema, ben ik blij dat ik de vereiste uren opzij zet om te lezen Jane Austen maakte me het, een bloemlezing van Jane Austen-geïnspireerde verhalen door published Jane Austen Sequel-auteurs en bewerkt door Laurel Ann Nattrast. Ik lees zelden anthologieën aan de achterkant, maar flit je hier en daar, landt in plaats daarvan op een verhaal met een intrigerende titel of door een favoriete auteur. In dit geval begon ik met het verhaal van Stephanie Barron van Jane en de heer Rogue: een fragment van een Jane Austen Mystery zijn. Ik ben zo blij dat ik dat deed, want het heeft me ertoe aangezet om langer over het diner te blijven hangen en een ander kort verhaal te lezen. Beth Pattillo's Wanneer alleen een Darcy zal doen was een genot, net als Margaret C. Sullivan's Gehoord van jou, wat ik net heb gelezen voordat ik naar bed ging. De lijst met auteurs in deze bloemlezing is indrukwekkend: Pamela Aidan • Elizabeth Aston • Brenna Aubrey • Stephanie Barron • Carrie Bebris • Jo Beverley • Diana Birchall • Frank Delaney & Diane Meier • Monica Fairview • Amanda Grange • Syrie James • Janet Mullany • Jane Odiwe • Beth Pattillo • Alexandra Potter • Myretta Robens • Jane Rubino & Caitlen Rubino Bradway • Maya Slater • Margaret Sullivan • Adriana Trigiani • Laurie Viera Rigler • Lauren Willig. Ik heb altijd genoten van het lezen van anthologieën. Ze laten iemand kiezen en kiezen op een gril en finishen een verhaal in korte tijd. Anthology-verhalen dienen als literaire versies van Amuse Bouches, die smakelijke beten geserveerd aan het begin van het avondeten. Zelfs de meest veeleisende lezer is gebonden om selecties en auteurs te vinden die ze zullen houden. (Of ontdek een nieuwe auteur!) Klik hier om een ​​korte synopsis van elk verhaal te lezen. Ik heb wat verhalen ten opzichte van anderen, maar zullen ze niet met je delen om de eenvoudige reden dat sommige van de verhalen ik heb niet leuk gekregen Rave reviews op andere blogs. Anthologieën zorgen voor een verscheidenheid aan smaken, en ik vond het opmerkelijk hoeveel in Jane Austen maakte me hetBoeste me. Als u besluit om dit boek te kopen, kan ik garanderen dat u nieuwe auteurs en verhalen zult ontdekken die u wilt herlezen. Dit is ongetwijfeld, zonder twijfel, voor het harde werk dat Editor Laurel Ann Vrice in het project inzet. Als blogger kan ik me niet voorstellen hoeveel van haar tijd werd besteed aan het in contact brengen van de auteurs en met hen samen te werken, toezicht op een wedstrijd voor een niet-gepubliceerde auteur (de eer ging naar Brenna Aubrey), met haar uitgeverijen in het bewerken van de verhalen , en nu publicaliseert het boek. Ik tip mijn hoed naar Laurel Ann voor het toezicht op dit ambitieuze en zeer waardevolle project, want dit is haar eerste boek. ik geef Jane Austen maakte me het Vijf van de vijf Regenty-theekopjes! Ballantine Books Trade Paperback (464) Pagina's ISBN: 978-0345524966 Lijstprijs: £ 9,99
Vic Sanborn houdt toezicht op twee blogs: Jane Austen's World en Jane Austen vandaag. Vóór 2006 adverteerde ze alleen Jane Austen en lees er trots op en vooroordelen trouw elk jaar. Tegenwoordig wordt ze ondergedompeld in het lezen en schrijven over het leven van de auteur en het Regency-tijdperk. Co-oprichter van haar lokale (en zeer kleine) boekgroep, Janees op de James, ze begon haar blogs als een manier om haar onderzoek te delen over het Regency-tijdperk voor haar roman, wat niet gepubliceerd zit op een stoffige plank. In haar beroepsleven biedt VIC middelen en professionele ontwikkeling voor leraren en beheerders van de volwasseneneducatie en geletterdheid van Virginia. Dit artikel is geschreven voor Jane Austen's World en wordt hier met toestemming gebruikt.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.