Doorgaan naar artikel

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Austen Fanfiction Auteurs delen hun liefde voor onze Jane

Austen Fanfiction Authors share their love of our Jane - JaneAusten.co.uk

Austen Fanfiction Auteurs delen hun liefde voor onze Jane

We zijn verheugd om je deze fantastische blogpost door Claudine Pepe te kunnen brengen; Blogger en toegewijde Austen-fan, waarin zij mede-Austenesque auteurs vraagt ​​waarom Jane Austen hen zoveel inspireert, en waarom ze persoonlijk een blijvende liefde hebben voor Jane Austen en alle dingen Austenesque.

*****

Fans van Jane Austen over de hele wereld verbinden met haar vandaag op zoveel verschillende manieren. Voor mij, evenals voor duizenden andere lezers, blijft onze liefde voor Jane Austen nu door in de fan fiction-verhalen die we graag lezen op basis van de personages die ze meer dan 200 jaar geleden heeft gemaakt. Ik weet niet hoeveel andere auteurs zo'n grote hoeveelheid ventilatorfictie hebben dat is gepubliceerd op basis van hun werk, maar voor mij is het een zegen geweest en een vreugde om deel uit te maken van de Jane Austen Fan Fiction Community, waar we dat wel zijn in staat om te blijven genieten van de personages en verhalen van Jane op zoveel nieuwe manieren.

Ik ben zo dankbaar dat Miss Austen om dit alles te starten met haar wonderbaarlijk vervaardigde verhalen en haar personages die zich als true-to-life voelen als onze eigen familie en vrienden. Ik zou ook graag alle auteurs willen bedanken die zo diep zijn geïnspireerd door hun liefde voor het werk van Jane Austen dat ze zelf de uitdagingen op zich nemen van het maken van verhalen op basis van haar werk om lezers over de hele wereld te vermaken. In eerbetoon aan Jane Austen, vandaag deel ik enkele van mijn citaten van mijn favoriete Jane Austen Fan Fiction-schrijvers die hebben bezocht Just Jane 1813 In de afgelopen jaren, terwijl ze met ons delen hoe ze ook zijn geïnspireerd door de briljante Jane Austen. Ik kan Jane Austen niet genoeg bedanken voor het geven van ons haar onvergetelijke verhalen, maar het is mijn hoop dat dit bericht onze waardering en liefde voor deze getalenteerde en geestige vrouw toont!

***

"Ik was toevallig op een treinstation zonder een boek en pakte Longbourn Door Jo Baker, waar ik echt van genoten, hoewel ik niet altijd blij was met de afbeeldingen van Darcy en Elizabeth, maar het begon met mij op zoek naar andere boeken op mijn Kindle en ik was verheugd om te ontdekken dat er honderden variaties en sequels waren, en ik heb ze verslonden. Er zijn een briljante jaff (Jane Austen fan fiction) schrijvers rond en ze inspireerden me. Ik herinner me dat ik het boek van Joana Starnes lees De Falmouth-verbinding, het neerzetten en denken 'Dat was geweldig, ik wil mezelf horen.' In die tijd lees ik gewoon boeken die ik heb gevonden op Amazon, en ik had geen idee dat er blogs en plaatsen waren als 'een gelukkige montage 'Of zelfs die Myyton Press bestond.

Terug in die vroegere dagen wist ik niet eens dat Goodreads bestonden! Ik heb net geschreven Vurig en stak het op Amazon. Ik had geen idee van wat ik aan het doen was. Ik denk dat Darcy en Elizabeth de meest draagbare personages zijn in het werk van Austen, daarom kies ik ervoor om op hen te concentreren op mijn schrijven. Je kunt ze in elke situatie plaatsen - zombies, heksen, piraten, verschillende tijdperken, wat dan ook - en op de een of andere manier werken ze nog steeds. Ik zou graag iets willen schrijven op een dag op basis van de andere romans van Austen, echter. "

Caitlin Williams Author van De komst van de leeftijd van Elizabeth Bennet & Wanneer we getrouwd zijn

***

"Jane Austen werd altijd genoten in mijn huis terwijl ik opgroeide, maar het was halverwege de jaren negentig na het bekijken van de golf van prachtige serie van de BBC die ik de romans opnieuw lees en meer wilde ontdekken over Jane Austen, de schrijver. Ik was geïntrigeerd door het feit dat biografieën over haar praatten alsof ze gewoon een meisjestante of timide spinster was, en dat was zeker niet het idee dat ik in mijn gedachten had toen ik haar karakter visualiseerde. Ik ben dol op tekenen en schilderen, en ik wilde een jonge Jane dansen met Tom Lefroy, dus ik begon door het portret van Jane te schilderen met alle referenties die ik kon vinden en ontdekte ook een miniatuur van Tom. Ik maakte een schilderij van ze dansen op Ashe, die al snel leidde tot vele anderen.

Toen besloot ik om de gaten in de correspondentie tussen haar en haar zus Cassandra te vullen, die zich in mijn eerste kleine boek veranderde, Effusies van fancy. Ik heb het naar uitgevers gestuurd, maar ze zeiden allemaal dat ze niet dachten dat er veel van een markt was voor Jane Austen Gift Books, dus ik besloot mezelf te publiceren. Ik ontmoette zoveel lieve mensen daarna dat ik werd aangemoedigd om mijn hand te proberen om een ​​roman te schrijven. Er waren een handvol auteurs schrijven over Elizabeth en Darcy, maar ik wilde iets anders doen. Ik nam een ​​personage dat niemand erg leuk vond, maar het verhaal van Lydia Bennet was leuk om te schrijven omdat ze zo schandalig is, en ik genoot van het verlossen van haar karakter net een beetje. Ik publiceer me dat boek, en toen had ik het hele geluk dat het heeft opgenomen door Sourcebooks. "

Jane Odiwe is auteur van Jane Austen woont

***

"Ik had een paar dingen (niet-austen-gerelateerd) geschreven en hield ervan om te schrijven. Toen ik de trilogie van Pamela Aidan las, en ook de boeken van Susan Kaye, besloot ik dat ik hetzelfde wilde doen voor Mr. Knightley. Hij is mijn favoriete austen held, hoewel ik ze allemaal leuk vind. Eén ding dat me aanspreekt over Emma is de humor in het boek, en ik dacht dat het leuk zou zijn om dat in mijn eigen werk te reproduceren. "
Barbara Cornwaite, auteur van de George Knightley, Esquire Serie

***

"Ik had de wereld van fan fictie en leven na ontdekt Trots en vooroordeel door de elegante hand van Pamela Aidan's Fitzwilliam Darcy, Heer... en vervolgens op de Madcap, Puckish Darcy neemt een vrouw door Linda Berdoll. Binnenkort na vele online schrijvers begonnen hun verhalen te publiceren via een aantal online afdrukken en distributiepers - dat was super duur. Ten slotte begonnen grotere persen de wereld van Jaff. Dat alles lijkt nu behoorlijk vreemd - want in dit ooit veranderende wilde, wilde westen, is dat moderne publicatie-kleine persen, hybride persen, grote uitgevers, en een explosie van zelf gepubliceerde auteurs - zijn gekomen op de Jane Austen-scène. Met de komst van e-lezers lees ik zelden op on-line sites, tenzij iemand me daar specifiek leidt om een ​​uitzonderlijke schrijver te ontdekken. Momenteel bezit ik meer dan 400 Austen geïnspireerde romans in print en talloze meer op mijn Kindle ... en kan de verwaarlozing van de collectie in dergelijke dagen niet begrijpen als deze. "
Christina Boyd, Austenesque Editor of De Darcy-monologen

***

"Ik begon Austen-gebaseerde fictie te schrijven toen het internet nieuw was - en dus de mini-serie van A & E Trots en vooroordeel. Mijn vriend, auteur Susan Kaye, was gepost Overreding-gebaseerde verhalen over de bits van ivoor storyboard in de Republiek Pemberley. Zij en ik hebben samengewerkt aan een overtuiging wat - als bij Derbyshire-schrijver het gilde van de schrijver, en toen lanceerde ik Mercy's omhelzing, een langdurig verhaal met Overreding'S SO-arrogante Elizabeth Elliot. Ik moet van dat meisje houden. Ze denkt dat ze zo slim is en ze gewoon ... is dat niet. "

Laura Hile, auteur van Darcy door een andere naam

***

"Oh, er zijn zoveel redenen, maar ik zal met haar personages beginnen. Ze creëerde zo'n geweldige, levendige en unieke personages - er is zoveel verschil tussen Elizabeth Bennet, Emma Woodhouse en Anne Elliot, om een ​​paar voorbeelden te noemen. Maar het is niet alleen de lead-personages - elk van haar boeken bevolkt met zo'n verbazingwekkende cast van personages. Gewoon van Trots en vooroordeel, Haar personages hebben de basis voor een Seven-Book-serie voor mij kunnen vormen, dus ik ben bijzonder dankbaar voor hen. En ik denk dat dat een groot deel is van de reden waarom Jaff zo populair is geworden - deze personages zijn zo gedenkwaardig en zo lief (of in sommige gevallen houden van-aan-haat-in staat) dat we allemaal meer tijd met hen willen doorbrengen, en ervaar ze op verschillende manieren. "

Sophie Turner, auteur van Een constante liefdesreeks

***

"Jane Austen schreef geweldige boeken. Punt. Ik denk dat het ook helpt dat haar verhalen op school worden geleerd, wat betekent dat elke generatie lezers ze krijgen tijdens hun vereiste zomerlezing. "

Maya rodale, auteur van Bijhouden met de Cavendishes Serie

***

"Ik denk dat het allemaal gaat om karakterisering. De hoofdpersonen in haar verhalen zijn zo goed gedaan, zo echt, en zo relatable. Zelfs de personages die als louter apparaat dienden, zijn grondig aangenaam. Wat haar personages doorheen, de gevoelens die ze uitdrukken, zijn tijdloos. Elke vrouw kan zich identificeren met Elizabeth Bennet op het moment dat ze het voorstel van Darcy weigert, hoewel in 1813 die gevoelens niet werden gedurfd, uitgesproken, waardoor trots en vooroordelen zo schokkend in zijn dag waren. Elke vrouw, in elk tijdsperiode, kan identificeren met de terughoudendheid van Elinor Dashwood, met de romantiek van Marianne Dashwood, met het verlangen van Anne Elliot, enz. Niemand is beter in het hoofd van een vrouw dan Jane Austen. "

Jodi Covey, auteur van Vooruitgang Serie

***

"Ik heb hier al een beetje over de jaren heen nagedacht en vooral nu als ik mijn variaties onderzoek en schrijf. Ik zal mijn reactie beperken Trots en vooroordelen, want zoveel als we van haar ander werk genieten, denk ik dat het in vergelijking is met de populariteit van het verhaal van Darcy & Elizabeth. Ik geloof dat er hiervoor een goede reden is. Trots en vooroordelen is enkelvoud in het combineren van twee zeer belangrijke vrouwelijke thema's; Cinderella en Schoonheid en het beest. Deze twee motieven resoneren met vrouwen in verschillende tijden en culturen, die ook kunnen worden getraceerd door mythe, sprookje en literatuur. "

Sophia Meredith, auteur van Pemberley vertrektijden Serie

***

"Er is één ding dat ik heb geleerd in het lezen van opmerkingen over mijn boek en dat is dat er voor iedereen een andere Jane Austen is. Naar mijn mening heeft ze een tuftly humoristische aanraking die ze gebruikt om haar lezers te betoveren, al het tijdperk dat ze een overzicht geeft van de beschaafde samenleving die op dat moment ongeëvenaard was voor zijn objectiviteit. "Jane Austen leefde in een wereld waarin vrouwen werden gedegradeerd naar de achtergrond: de voorgrond werd gedomineerd door mannen. Toch slaagde ze erin om een ​​licht op vrouwen te schijnen (de vergeten de helft van de bevolking) en maak het nog steeds fascinerend lezen. Zonder onnodige sentimentaliteit toonde Austen vrouwen in hun achtergestelde posities en onderzocht vervolgens de compromissen die ze moesten maken om te overleven. We zijn ook schatplichtig voor haar creatie van intelligente, sterke heldinnen. "

Ivy Mae Stuart, auteur van Elizabeth worden

***

"Menselijkheid en humor. Het is een onverslaanbare combinatie, en Austen heeft het. Dat is een van de redenen waarom mensen Shakespeare niet zijn vergeten. Ik denk dat Austen net zo lang herinnerd zal worden. "

Steven Hockensmith, auteur van Dreadfullly Ever After: een trots en vooroordelen en zombies vervolg

***

"Ik weet het echt niet. Ik heb zelf een blog geplaatst geplaatst, onlangs, op dit idee. Voor mij is het de nevenschikking van terughoudendheid en slecht sterke emotie. Wat uitgezonden of theaterproducties betreft, is er gewoon iets over de kleding ... Oké, de mannelijke kleding in het bijzonder! " Debra E. Marvin, co-auteur van Austen in Austin

***

"Ik denk dat haar werken het perfecte mengeling van traditionele waarden en moderne idealen brengen. We zijn op haar manier van leven aangetrokken, tot romantische verkering, ballen en gentele manieren (om niet te zwijgen van heren in tailcoats en rijlaarzen - of natte shirts). Maar we zijn ook verrukt om te ontdekken dat haar personages niet worden beloond voor hun rijkdom en status, maar voor hun intelligentie, hun eervolle daden, hun vermogen om lief te hebben. Dan is er het grote gevoel voor humor van haar geschriften en de steeds zo opbeurende boodschap die liefde alles overwint. Het zorgt voor een onweerstaanbare mix. "

Joana Starnes, auteur van Miss Darcy's metgezel & Mr Bennet's plichtige dochter

***

"Omdat ze over universele thema's en emoties schreef. Er kunnen weinig mensen zijn, zelfs vandaag, die zich niet kan inleven met haar percelen en personae, en hun eigen kennis in haar personages herkennen. Voeg toe aan dat haar genie voor proza ​​en voilà! We hebben het Jane Austen-fenomeen. Tenzij en totdat de soort evolueert in iets anders, geloof ik dat haar werken nog 200 jaar zullen blijven genieten van dezelfde populariteit. "

Stan Hurd, auteur van de Darcy's verhaal Serie & Kolonel fitzwilliam en de gravin van Sainte Toulours

***

"Ik weet echt niet hoe ik dit moet uitleggen dan om te zeggen dat een liefde voor Jane Austen's werken in mijn ziel is ingeblazen. Ik werd verliefd op haar winkels toen ik twaalf was. Ik ben nu van achtenvijftig. Ik kan me niet herinneren dat Austen in mijn oor niet "fluisteren". "

Regina Jeffers, auteur van De weg naar begrip

***

"Ik heb nog geen nieuwe roman gelezen die me op dezelfde manier heeft betrokken Trots en vooroordeel, Hoewel ik een vrij diverse reeks boeken, fictie en anderszins lees. Ik denk dat het de onvergetelijke personages moet zijn die Jane Austen heeft gemaakt Trots en vooroordeel, evenals de heerlijke manier waarop ze de pretentieuze elementen van haar samenleving stuurt. Een toevallige zoekopdracht op een dag verscheen letterlijk honderden Trots en vooroordeel Sequels, Prequels, Variaties en meer, en ik was weg, lezen zowat elke versie die ik kon vinden - af en toe moet ik mezelf eraan herinneren om iets anders te lezen! Het lezen van zo veel gevarieerde en interessante verhalen hebben onvermijdelijk geleid tot mijn eigen ideeën die vormen, en na het amuseren van mezelf al een tijdje door notities op te zetten, was het de kerst van 2013 dat ik het begon te schrijvenhij longbourn zal in serieus. "

Carolyn Whyte, auteur van Darcy's ontkenning & Darcy's bevrijding

***

"Ik ben het meest geïnspireerd door Canon. Ik lees eerst Jane Austen gedurende twintig jaar geleden en er is nog meer te ontdekken. Je kunt die personages echt in elke situatie en elke periode en ze zullen relevant zijn. Ondanks dat Karakters schetsen Was een zware reis voor mij, ik werd echt verliefd op het schrijven door dit proces. Ik denk niet dat ik nu kon stoppen dat ik heb. "

Pamela Lynne, auteur van Karakter schetsen

***

"Austen en haar werken zijn tijdloos. Ik heb eerst Austen gelezen toen ik 17 was voor een opdracht voor schoollezing. Ik heb snel geïdentificeerd met Elizabeth Bennet. Ze is niet perfect, ze is niet altijd de vriendelijkste, haar humeur en gevoelens kunnen het beter van haar krijgen, ze heeft familieleden waar ze niet altijd graag met doorbrengt, is snel bij het waarnemen van onrechtvaardigheid en wordt door andere vrouwen uitgedaagd anders, maar ze kan alleen zichzelf zijn. Ze is onvolmaakt, maar bereid om voor zichzelf te veranderen. Ik zie dat in elk van de heldinnen van Austen. Een worsteling tussen vertrouwen en verwaand op vele manieren, maar ze volgen altijd wat hun geweten dicteert en niet wat hun leeftijdsgenoten of de samenleving hen vertelt dat ze moeten doen. Ze zijn niet respectloos, maar ze zijn niet slecht. 200 jaar later heeft de wereld nog steeds duizend meningen over wat het betekent om een ​​vrouw te zijn, maar we moeten trouw zijn aan onszelf. "

Rose Fairbanks, auteur van Voldoende aanmoediging

***

"Haar humor en humor zijn vandaag net zo scherp en relevant omdat het ooit is geweest en alle culturen kan overspannen. Het is niet alleen 19e-eeuws Engeland waar een gedwongen huwelijk van iemand die je niet kunt, en misschien nooit zult respecteren. Het gebeurt vandaag, in onze samenleving - zoveel als mensen er niet echt over nadenken - en het kost moed om zo'n leven te weigeren, wetende dat het familie en vrienden kan vervreemden. Ik denk dat Jane Austen een feminist was voordat hij zoiets was, in de mode was. Ik zou (en hebben) geschreven essays op sterke, onafhankelijke vrouwen in literatuur, en veel van mijn favorieten waren creaties van de briljante geest van Austen. "In die tijd was er geen sociale zorg, of gezondheidszorg, en de regering kon het niet echt iets schelen over wat er gebeurde met de massa's en Elizabeth gooit de kans op een veilig huis en toekomst. Ze is niet bang om zichzelf te zijn, zelfs als je dit doet, brengt haar naar directe conflicten met de samenleving en degenen die ze moest respecteren. " "Ik denk dat dat iets is dat meisjes die austen lezen, wegnemen van haar werken. Ze zouden niet bang moeten zijn om zichzelf te zijn, meningen te hebben die niet altijd voldoen aan welke maatschappij of hun leeftijdsgenoten dat ze zouden moeten zijn. Ook verdienen mensen een tweede kans. Niet iedereen is wat ze lijken en we zouden niet te snel moeten zijn om anderen te beoordelen. "

Steph Nixon, auteur van De waanzin van Darcy

***

"Jane Austen schreef zulke fantastische boeken, met personages die echt tot me leken te komen. Wanneer ik ze in haar scènes schrijf, kan ik ze zo goed voorstellen dat het echt niet zo moeilijk voor me is om je voor te stellen in de scènes die ik maak. Mijn voortzetting van haar verhalen is, ik hoop, een respectvol hulde van Jane's Talent. "

Karalynne Macrory, auteur van Forevermore, Mr. Darcy & Haunting Mr. Darcy

***

"Jane Austen was briljant. Ze creëerde verhalen die een beroep doen op mannen en vrouwen van alle leeftijden. Haar verhalen zijn inzichtelijk, grappig en romantisch. Haar personages zijn vaak complex met lagen van betekenis en haar dialoogringen waar. Ik vraag me vaak af wat voor soort scenario's Jane Austen zou schrijven als ze vandaag woonde. "

Cass Grix, auteur van Stealing Mr. Darcy

***

"Ik denk dat er meerdere redenen zijn dat mensen nog steeds Jane Austen's boeken lezen na al die tijd. Ik weet dat Jane Austen zelf schreef "Ik kon niet serieus zitten om een ​​serieuze romance onder een ander motief te schrijven dan om mijn leven te redden ..." Maar ze schreef inderdaad wonderbaarlijke liefdesverhalen of ze van plan was of niet.
Wie zou niet willen lezen over een man die naar zulke lengten zou gaan als Darcy deed voor de vrouw waar hij van hield? Welke vrouw zou geen man willen die met als standvastig een hart als Captain Wentworth? Ze zijn absoluut zwoeld - waardig. "
"Jane Austen is ook gewoon tijdloos in zoveel opzichten. We kunnen Jane Austen's personages uit ons dagelijks leven herkennen. We kennen allemaal een mevrouw Bennet, een Elizabeth Bennet, een Anne Elliot, of zelfs een Marianne Dashwood. Ik ken mensen die lijken op deze personages en ik ben zeker van de meeste lezers die ook doen. Als je de brieven van Jane Austen leest, moet je de personages van Jane Austen in de mensen herkennen in de mensen die ze wist en ook van hield. " "Sociaal, hebben we nog steeds stigma's en vooroordelen tegen bepaalde klassen van mensen, zodat haar sociale satire nog steeds true true. Caroline Bingley duimt haar neus bij de Gardiners om in de handel te zijn, maar haar geld kwam uit de handel. Class Prejudicies zijn niet iets dat ooit is weggegaan, maar zijn eenvoudigweg veranderd met de tijd. "
L.L. Diamond, auteur van Bijzondere intenties

***

"Een van de redenen waarom boeken klassiekers worden, is omdat de personages en / of de situaties zelf de tijd transcenderen. Mensen zijn mensen en dingen zoals liefde, woede, haat, jaloezie, afgunst, ambitie, hebzucht - verander niet veel. We zullen altijd van een romantiek houden waar de personages worden geconfronteerd met obstakels voordat ze hun gevoelens realiseren, ook al kunnen de details van die obstakels veranderen. We lezen graag klassiekers omdat we nog steeds met de personages kunnen identificeren. Het is waarom Shakespeare nog steeds wordt gelezen, ondanks de moeilijkheid Sommige moderne lezers hebben met de taal, en daarom lezen we nog steeds romances waar vrouwen als moedwillig worden beschouwd als ze hun enkels aan iemand anders dan hun echtgenoten aan het licht zien. "

Melanie Rachel, auteur van Moed vereist & Moed stijgt

***

"Nou, mijn primaire inspiratie is natuurlijk Jane Austen's schrijven, wat gewoon zo briljant is, geestig en meerlagig dat ik geen superlatieven zou hebben die proberen het te beschrijven. Ik ontdek altijd nieuwe dingen over haar werken. Ik ben ook geïnspireerd door het schrijven van andere JAFF-auteurs. Toen ik voor het eerst begon met het lezen van trots en vooroordeelde variaties, werd ik getroffen door alle verschillende manieren waarop de plot kon worden gewijzigd. Het is een bewijs van het werk van Austen dat het als een voertuig kan dienen voor zoveel herbeoordelingen. Het is moeilijk om meerdere auteurs te selecteren die de plot van Moby Dick of David Copperfield opnieuw schrijven op dergelijke intrigerende en inventieve manieren. Ja, dat zijn briljante literatuurwerken, maar ze lenen zich niet op dezelfde manier voor variaties. Er is gewoon iets over Austen .... "

Victoria Kincaid, auteur van Darcy's eer

***

"Voor mij komt het allemaal neer op de humor en haar personages van Austen. Ze legt op de een of andere manier van plan, met een elegantie van taal die ik nooit zal benaderen, de geest van de mensheid in haar personages - zowel het goede als het slechte! En ze is gewoon zo grappig. Ik heb de laatste tijd zinvolle gevoel en gevoeligheid gehaald, en zoveel als ik dol op de relaties tussen elinor en marianne en elinor en Edward, besefte ik na mijn herlead hoeveel ik ook dol op de humor. Hier bijvoorbeeld een van mijn favoriete put-downs in alle Austen (ze beschrijft John Dashwood):

"Hij was geen ongelukkige jongeman, tenzij hij nogal koudhartig is, en nogal egoïstisch is, is slecht weggaand" (Gevoel en gevoeligheid, Volume I, hoofdstuk 1).

Als ik mijn eigen personages kon beledigen met de helft van zoveel schittering, zou ik inderdaad een gelukkige vrouw zijn! "

Christina Morland, auteur van Een remedie tegen de zonde & Dit verontreinigende geluk

***

"Jane Austen kan uitleggen met wit en genade wat een 'goede match' maakte. Ze kon het onzekere hart van een meisje overtuigen dat wat ze echt nodig heeft, is een Mr. Darcy. Haar personages zijn zo goed getekend dat ze ons echt in leven voelen. Elk van haar boeken is een bevredigende reis van groei en liefde. Er is gewoon geen auteur gelijk aan Jane Austen als het gaat om echte romantiek. Trudy Wallis, auteur van LIBIER BIBLIOTHEEK

***

Bekijk het bereik van Jane Austen Centre van Spin-off Romans!

Over Claudine Pepe:

Claudine Pepe is de regionale coördinator van Jasna NY-metro, en de getalenteerde vrouw achter de prachtige blog, gewoon Jane 1813, een online boekclub-ervaring met beoordelingen, interviews en posten met austen-thema.

*****

3 reacties

[…] for hosting some of their posts on Just Jane 1813. The first post they shared from me can be found here. It’s a thrill to see so many wonderful people from the JAFF community highlighted in this […]

The Regency Breakfast / Guest Post from The Jane Austen Centre

Congratulations Claudine! It is a truth universally acknowledged, that Jane Austen speaks and inspires all of us in so many ways! For this she will always endure.

Carole in Canada

I enjoyed reading all these excerpts from JustJane 1813 interviews. It’s wonderful to be amongst such good company. The novelization of Jane Austen’s canon is alive and well. I truly believe her fandom is broad enough to welcome all.

Xtnaboyd

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Lees verder

Happiness, Austen Style: Read It Out, Act It Out, Dance It Out - JaneAusten.co.uk
advice

Geluk, Austen Style: Lees het uit, doe het uit, dans het uit

Welkom bij de eerste van een multi-part-reeks berichten over hoe u uzelf uit de blues, austen-stijl opheft.

Meer informatie
Austen Superpowers: Finding Yours With Anne Elliot - JaneAusten.co.uk
Anne Elliot

Austen SuperPOWERS: het vinden van de jouwe met Anne Elliot

Anne Elliot: een rustige kracht om rekening mee te houden. Vriendelijk gereproduceerd hier met toestemming van zijn auteur, Laurie Viera Rigler, die ook de auteur is van de populaire Jane Austen-ve...

Meer informatie