Doorgaan naar artikel

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Jane Austen Cover to Cover door Margaret C. Sullivan, een beoordeling

Jane Austen Cover to Cover by Margaret C. Sullivan, a review - JaneAusten.co.uk
book

Jane Austen Cover to Cover door Margaret C. Sullivan, een beoordeling

Jane Austen Cover om te dekken

C2C Ik werd onlangs gevraagd Margaret C. Sullivan's nieuwste boek te bekijken, Jane Austen Cover om te dekken, en ik was maar al te blij om! Ik had gehoord van dit aankomende boek en ik keek er erg naar uit en had het al op mijn verlanglijstje!
"In de korte tweeënveertig jaar van haar leven schreef Jane Austen zes romans die in 1817 lang na haar dood zouden verdragen. De teksten zijn echte klassiekers, ongewijzigd en toch nog steeds immens populair in 200 jaar later, maar de dekens zijn veranderd De tijden - van de elegante inscripties van de beroemde pauwdekking, tot pilpy sixties pop-art, naar grafische romans, twilight-geïnspireerde copycat covers en mystifyingish slecht digitale edities. Met meer dan 200 afbeeldingen van covers die zoveel jaren van Austen-boeken overspannen, dit Fascinerend, grappig en gevuld boek is een must voor janees, design geeks, en boekliefhebbers van elke streep. "
Ik wist altijd dat er veel verschillende covers en edities van Jane Austen's romans waren - ik heb zelf een behoorlijk aantal versies! - Maar ik besefte niet hoeveel er echt waren! Dit boek was absoluut fascinerend om doorheen te kijken en degenen te zien die ik bezit, hoeveel ik niet - en zie hoeveel edities ik bezit! Er is een ongelooflijke hoeveelheid, nog veel meer dan ik ooit had gedacht, sommigen die ik erkende, maar anderen die volledig voor mij waren! Het was echt geweldig om het brede scala aan publicaties en hun interpretaties van de boeken voor de covers te zien. Er was alles van prachtig eenvoudig om echt heel grappig en een beetje eng! omslagen Naast alle boekafdekkingen waren er goed gekozen citaten verspreid door het hele boek dat een leuke touch was, en aan het einde van elk hoofdstuk was er een kort essay over iets met betrekking tot Jane Austen, bijvoorbeeld over haar populariteit in Amerika, Wat Jane eruit zag of mode in het tijdperk. C2C2 De kwaliteit, styling en visuele uitstraling van het boek is echt mooi - het zit vol met felgekleurde afbeeldingen en foto's van de boekomslagen die het een mooi ogend boek maakt, en het is goed opgespoord en hoewel vol met informatie, het is niet Ik voel me druk zoals je leest. boek De informatie zelf is echt leuk en zeer informatief, en het was interessant om meer te weten te komen over alle covers in hun historische context en hoe de boeken veranderden, afhankelijk van wat in de vraag was, bijvoorbeeld wanneer Massal Market Paperbacks zo goedkoop mogelijk werden geproduceerd Haar werk kan door iedereen worden gelezen. Om de verschillende prijzen van de boeken van de boeken door de jaren heen te zien, was het interessant, en evenals de eigen beschrijving van de publiceren van de roman en de publicatiedatum, was er vaak enkele leuke verhalen achter de meer ... eigenaardige en vreemde covers! Ik was gefascineerd toen ik door het boek lees. Leerden over alle deksels en alle verschillende talen waar haar werk is vertaald, om nog maar te zwijgen over alle geschreven ventilatorfictie. Ik vond het ook interessant om te zien hoe ze een nieuwe dekking zouden produceren om te linken naar een televisie-aanpassing die onlangs uitkwam - een slimme marketingschema! Dit is een boek dat de schappen van elke Austen-fan moet geneven, naar mijn mening! Het is echt een zeer interessant en een heel uniek boek en een fantastische manier om 200 jaar het werk van Austen te vieren.
Klaar voor het Jane Austen-festival in bad, 2014. Ik was net negen jaar oud toen ik eerst de film van trots en vooroordelen van 2005 bekeek en ik heb het genoten, hoewel ik een beetje jong volledig was om de taal te begrijpen of de humor te waarderen. Echter, in 2011 vroeg mijn Engelse leraar ons om de roman in de zomer te lezen, en toen ik eenmaal begon, kon ik het gewoon niet neerleggen! Ik was volledig verslaafd! En binnenkort werd ik de klassexpert en leest alle andere Jane Austen-romans, vervolgens aanpassingen, dan boeken over het leven van Jane Austen, informatie over de regense periode, commentaren, kritiek, en alles wat ik kon krijgen! Er was geen teruggaan - ik was verloren voor de wereld van elegantie en welsprekendheid, manieren en manieren, rijtuigen en verkering! Een paar maanden later, en na aanzienlijke 'overtuiging' door een paar Janeite-vrienden praatte ik met online, begon ik mijn blog, Lachen met Lizzie - Ik heb zelfs genoten van het draaien van een aantal van mijn huiswerkopdrachten in blogberichten! En nu, bijna drie jaar, ben ik blij dat mijn blog nog steeds in populariteit groeit en dat ik zoveel geweldige mensen heb ontmoet via deze gedeelde passie. Ik hou gewoon van je te helpen de humor en wijsheid van Jane Austen te verspreiden, over de hele wereld. Ik zou graag van u horen! Je kunt me vinden Facebook Of neem contact met mij op via e-mail- (Sophie Andrews): s.j.Andrews@hotmail.co.uk

Lees verder

Jane Austen’s First Love: A Novel, by Syrie James – A Review - JaneAusten.co.uk
austenprose

Jane Austen's eerste liefde: een roman, door Syrie James - een beoordeling

Een beoordeling van Christina Boyd of Austenprose

Meer informatie
Giovanni Battista Belzoni - JaneAusten.co.uk
belzoni

Giovanni Battista Belzoni

1777 - 3 december 1823), soms bekend als de Grote Belzoni, was een productieve Italiaanse ontdekkingsreiziger en pioneer archeoloog van Egyptische oudheden. Belzoni werd geboren in Padua. Zijn vad...

Meer informatie