Doorgaan naar artikel

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Wat Jane Austen betekent voor mij door Becca Hemmings

What Jane Austen Means to Me by Becca Hemmings - JaneAusten.co.uk
becca hemmings

Wat Jane Austen betekent voor mij door Becca Hemmings

ME-2Waarom houd ik van Jane
Ik hou van Jane Austen voor twee tegenstrijdige redenen:
  1. Het oppakken van een Jane Austen-roman werkt als een ontsnapping van de moderne levensstijl voor mij.
  2. Ze is prachtig satiriserend en het vieren van de menselijke natuur. Haar personages en hun emoties zijn tijdloos en we kunnen ze vandaag herkennen en hebben.
Hoe Jane mijn leven heeft beïnvloed Ik werd voor het eerst geïntroduceerd bij Jane Austen 10 terug in 1995 toen Andrew Davies's is Trots en vooroordelen was op tv. Ik herinner me dat het op een zondag is, laat in de middag, en ik zou het met mijn MAM zien terwijl ze strijkt. Ik vond het geweldig: de personages, de kostuums, het landschap, de humor, het drama en de romantiek. Vanaf dat moment was ik verslaafd en lees al haar boeken. Ik besloot om Engelse literatuur op de universiteit te bestuderen, zelfs het kiezen van bad omdat het sinds de regentelijkheidsperiode grotendeels ongewijzigd was.
Mijn tijd in het centrum van Jane Austen Ik kon mijn geluk niet geloven toen ik de baan kreeg als een deeltijdgids in het centrum van Jane Austen. Het was de perfecte baan om samen te vallen met mijn studie en ik heb zoveel geleerd. Het team was als een tweede gezin voor mij en ik keek uit naar elke verschuiving.
Toen ik klaar was met de universiteit, was het heel moeilijk om werk te vinden. Het centrum kwam opnieuw naar de redding! Ik kreeg meer deeltijdwerk aangeboden om mijn uren tot fulltime te brengen - deze keer het beheren van de online geschenkenhop. Alert-lezers herkennen Becca van onze foto van het startpagina, met ander centrum personeel en Martin Salter, "de meest gefotografeerde man in Engeland". Hoewel ik geen ervaring of opleiding had in e-commerce (laat staan ​​websites), leg ik mijn alles in de rol en leerde mezelf op het werk. Terwijl ik de energie inzet, toegenomen de bestellingen, en uiteindelijk werkte ik fulltime aan de winkel. Ik heb nieuwe producten gehaald, nam foto's, schreef de beschrijvingen, opnieuw ontworpen de site en startte de campagnes voor sociale media, althals het leren van mijn fouten en erkenning van wat werkte. Ik herinner me de vreugde van het werken met iets waar ik van hield - elke dag vond ik iets nieuws over Jane! Ik denk dat mijn favoriete product de turquoise ringreplica was, het vereiste veel onderzoek en heeft een fascinerende geschiedenis. 3 jaar geleden verhuisde ik naar de spannende stad Londen en bleef op afstand in de winkel werken. Het was erg triest om het bad en het centrum te verlaten, maar ik zag nog steeds mijn vrienden van tijd tot tijd. Op dit punt werkte ik freelance en het creëren van websites voor kleine bedrijven, het was geweldig om mensen online te krijgen. In 2012 besloot ik om te proberen een online winkel van de mijne te beginnen. Mijn nieuwe ondernemingen Welshgiftshop.com Was mijn eerste online winkel, en het groeide op zo'n tarief dat ik mijn bericht had in na 7 jaar werken in het centrum (met een zwaar hart). Het was een prachtige manier om mijn Welsh-erfgoed te ondersteunen en de cultuur van Wales te vieren.
Hoewel een deel van mij het werkt met literatuur en mijn favoriete auteur. Ik volgde nog steeds het nieuws en bleef in contact met mijn vrienden van Austen, maar het was niet genoeg. Dat is toen ik heb gemaakt BookloverGifts.com!
Schermhot 2014-04-08 om 12.22.23 Het is een online giftshop voor lezers en schrijvers en viert al mijn favoriete auteurs, waaronder Shakespeare, Dickens, en natuurlijk Austen! Ik hoop een gemeenschap te creëren voor bibliofielen wereldwijd. Ik ontwerp ook mijn eigen producten, mijn favoriet dit zakspiegel Geïnspireerd door de uitroeping van Mrs. Bennet over het horen van Jane's Engagement voor Mr. Bingley: "Ik wist er zeker van dat je niet zo mooi kon zijn voor niets!"Perfecte offerte voor een spiegel! Het heeft een mooie bloemen- of kantachtergrond om uit te kiezen. Becca's compacte spiegel is het perfecte accessoire voor een goed gevulde reticule. Nu ben ik erg blij met Welsh Gift Shop en Begin Lover's Cadeaus - op een manier die allemaal is geweest dankzij Jane Austen!

nietBecca woont momenteel in Noord-Londen, waar de parken groot zijn en de tweedehands boekenwinkels zijn er in overvloed. Je kunt Becca en de vooruitgang van het boek Lover volgen door haar op te volgen FacebookTwitterenPinteresse.

Lees verder

Jane Austen and Food, by Maggie Lane – A Review - JaneAusten.co.uk
#janeausten

Jane Austen en Eten, door Maggie Lane - een beoordeling

Beoordeling door Sarah Emsley of Austenprose

Meer informatie
Regency Bucks, Beaus and Dandies - JaneAusten.co.uk
beau

Regency Bucks, Beaus en Dandodies

Deze definities van "Georgette Heyer's Regency World", geven een vollediger beeld van de Regency-vocabulaire

Meer informatie